Potisk majic

Nudimo vam vse vrste tiska na majice in ostali tekstil (športni dresi, delovna oblačila, predpasniki ...).
Lahko prinesete svoje majice oziroma tekstilne izdelke, na katere vam natisnemo želen vzorec v zelo kratkem času in po konkurenčnih cenah.
Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, teambuilding ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi radi z unikatnimi majicami ovekovečili dogodek?
Naše napredne tehnologije tiskanja nam omogočajo, da na majico natisnemo kar koli – torej vse, kar je možno natisniti na papir. In kar je najpomembnejše – za izdelavo majic ne potrebujete računalniškega ali oblikovalskega znanja. Od vas pričakujemo le, da nam sporočite, kaj želite natisniti na majico, za vse ostalo pa poskrbijo naši oblikovalci.
V prodaji imamo program promocijskega tekstila blagovne znamke Fruit Of The Loom – njihov program lahko najdete na povezavi:
http://www.fruitoftheloom.eu.

Za vse dodatne informacije in izdelavo najugodnejše ponudbe nam lahko pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali pokličete: 03 819 10 60 vsak delovnik med 8. in 18. uro in ob sobotah med 8. in 12. uro.


Vzorci naših izdelkov

Prikaži vse slike